Ενημέρωση

Φτάνει το υγρό αναπλήρωσης στο στόμα σας; Σας δίνουμε τη λύση.

Ένα από τα συχνά λάθη που γίνονται από τους νέους ατμιστές είναι να ρουφάνε υγρό κατά την εισπνοή. Αυτό αποτελεί πρόβλημα λόγω της δυσάρεστης αίσθησης που αφήνει στο στόμα και ένα εμπόδιο στην απόλαυση. Παρακάτω θα αναλύσουμε τους λόγους που γίνεται καθώς και πως θα το αποφύγουμε.

Υπερ-τροφοδότηση του ατμοποιητή

Ένας από τους βασικότερους λόγους που μας έρχεται υγρό στο στόμα είναι ο υπερβολικά γεμισμένος ατμοποιητής με υγρό αναπλήρωσης.

Εισπνοή πριν το πάτημα του κουμπιού

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που όμως γίνεται συχνά είναι να γίνει η εισπνοή πριν πατηθεί το κουμπί του ρεύματος. Έτσι το υγρό εισέρχεται στο στόμα με την εισπνοή πριν γίνει ατμός.

Αντίσταση που χρειάζεται αλλαγή

Εάν η αντίσταση δεν αντικαθίσταται συχνά τότε η απόδοση της πέφτει με αποτέλεσμα το να μην μετατρέπεται όλο το υγρό σωστά σε ατμό και με την εισπνοή να ρουφάτε υγρό μαζί με τον ατμό.

Προσπαθείτε να εισπνεύσετε τον ατμό πολύ σύντομα

Μετά την αναπλήρωση του ατμοποιητή με υγρό αναπλήρωσης, απαιτείται ορισμένος χρόνος ώστε το υγρό να απορροφηθεί από το βαμβάκι. Για αρχή απαιτούνται μικρές εισπνοές μέχρι όλα να βρουν το δρόμο τους και το υγρό να μετατρέπει σε ατμό.

Προσπαθείτε να εισπνεύσετε τον ατμό πολύ γρήγορα

Οι βεβιασμένες και πολύ γρήγορες εισπνοές είναι κάτι συνηθισμένο για τους αρχάριους, που συχνά οδηγεί σε τράβηγμα του υγρού με τον εισπνεόμενο αέρα.

Κρατάτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο λάθος

Αποτελεί ένα από τους προφανείς λόγους. Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ατμίσουν είτε ξαπλωμένοι είτε με άλλον λάθος τρόπο στρέφοντας το ηλεκτρονικο τσιγαρο σε διάφορες γωνίες, κάτι που οδηγεί το υγρό προς το στόμιο του ατμοποιητή και από εκεί με την εισπνοή καταλήγει στο στόμα.

Υγρό στις οπές του αέρα

Συχνά κατά την αναπλήρωση του ατμοποιητή το υγρό μπορεί να πάει στις διόδους αέρα και στην συνέχεια με τον εισερχόμενο αέρα το υγρό να κατευθυνθεί στο στόμα.

Διαρροή στον ατμοποιητή

Οι διάφορες διαρροές στον ατμοποιητή (που μπορεί να προκληθούν από φθαρμένα λάστιχα στεγανοποίησης) μπορεί να οδηγήσουν στην εισπνοή του υγρού στο στόμα.

2 thoughts on “Φτάνει το υγρό αναπλήρωσης στο στόμα σας; Σας δίνουμε τη λύση.

  1. Ο/Η Giwrgos λέει:

    Καλησπέρα έχω τον tfv9 με την αντισταση που φοραει τ0,15 ohm έχω πολύ διαρροή από το airflow είναι καινουργιος? Μπορεί να φτεει η αντίσταση? Έχω απελπιστη είναι σκέτηκα καινούργιος εχο το scar-18 kit

  2. Ο/Η Αγγέλα λέει:

    Καλησπέρα, εδώ και 6 μήνες προσπαθώ να βρω κάποιο τρόπο να μου φύγει η λυπαροτητα απο το στόμα, η οποία κάποιες φορές μου προκαλεί και καυσαλγια αλλά ματαια ατμιζω 5 χρόνια και οι τελευταίοι 6 μήνες ειναιι μαρτύριο εχω δοκιμάσει τα παντα… Αν μπορείτε και ξέρετε κατι παρακαλώ πειτε μου
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *