φυσική γεύση ανάμεικτων σταφυλιών
Ένα υγρό με σταφύλια που θα σας κάνει να πείτε oh là là! Το Forest Grapez είναι ένα χημικό αγόρι, με όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία διαφορετικά σταφύλια που διαμορφώνουν το DNA του. Πρώτα έχετε το Pinot Noir, το εξαιρετικό σκούρο σταφύλι που χρησιμοποιείται κλασικά στη Βουργουνδία για να φτιαχτεί το βραβευμένο κόκκινο κρασί που εσείς απολαμβάνετε σε όλο τον κόσμο. Το Pinot Noir είναι γεμάτο με τα απολαυστικά αρώματα του ώριμου κερασιού, της άγριας φράουλας, του γήινου προφίλ και της καραμέλας. Εκτός από αυτό το εντυπωσιακό προφίλ, έχετε τον βασιλιά των πράσινων σταφυλιών, το Riesling. Αυτό το ευχάριστο σταφύλι κλίνει προς τη γλυκιά πλευρά, με λουλουδένια επίγευση και υψηλή οξύτητα. Στη συνέχεια, ως το τελικό χτύπημα, έχετε κόκκινα απύρηνα σταφύλια Crimson, που τείνουν να είναι επίσης στην πιο γλυκιά πλευρά, με μια εξαιρετικά ευχάριστη δριμύτητα. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να αναμείξει τυχαία εκχυλίσματα και να παρασκευάσει ένα ατμιστικό μίγμα, αλλά εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι επαγγελματίες χημικοί μηχανικοί της Natura. Η πολυπλοκότητα του Forest Grapez σημαίνει μοριακή μικροδιαχείριση με προσοχή στη λεπτομέρεια. Πολύ παραπάνω ή πολύ λιγότερο από τη γεύση ενός σταφυλιού και ίσως να γίνει όλο για πέταμα. Θα χαρείτε να μάθετε ότι το Forest Grapez είναι ένα ολοκληρωμένο αριστούργημα, με τα πάντα στη σωστή θέση, στις σωστές ποσότητες. Τόσο πολύ που στην πραγματικότητα, υπάρχουν φήμες ότι οι Γάλλοι άρχισαν να ζηλεύουν!
Για να ατμίσετε αυτό το υγρό είναι απαραίτητο να το αναμίξετε κατάλληλα με κάποια βάση. Για booster με νικοτίνη κάντε κλικ εδώ και για βάσεις χωρίς νικοτίνη κάντε κλικ εδώ.
ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΡΩΜΑΤΟΣ | ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΙΚΟΤΙΝΟΥΧΑΣ ΒΑΣΗΣ 20mg | ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΒΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΟΤΙΝΗ | ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΥΓΡΟΥ | ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΙΚΟΤΙΝΗΣ |
---|---|---|---|---|
(ML) | (ML) | (ML) | (ML) | (%) - (mg/ml) |
60 | 0 | 40 | 100 | 0 % 0mg/ml |
60 | 15 | 25 | 100 | 0.30 % 3mg/ml |
60 | 30 | 10 | 100 | 0.60 % 6mg/ml |
60 | 45 | 0 | 100 | 0.80 % 8mg/ml |
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.